Vevőszerzés mesterfokon

Páratlan hírverési lehetőség gyertyás vállalkozásoknak

Mindez neked szól, ha…

Kezdő gyertyakészítő

…vagy, és szeretnéd megismertetni magad a piacon, szeretnél vevőket találni a kézműves gyertyáidra.

Profi gyertyakészítő

…vagy, és szeretnéd népszerűsíteni a vállalkozásodat, szeretnéd bővíteni a vevőkörödet.

Gyertya alapanyag forgalmazó

… vagy, és szeretnéd minél több gyertyás vállalkozáshoz eljuttatni az ajánlataidat.

Rád is igaz, akár csak egy is?

N

Induló kisvállalkozóként szeretnél láthatóvá válni a piacon.

N

A vevőid többsége az ismeretségi körödből kerül ki, szeretnél erről a szintről továbblépni.

N

Már vannak vevőid, de szeretnéd szélesíteni a vevőkörödet.

N

Sokkal több vevőt ki tudnál szolgálni, de nem tudod, hogyan találj többet.

N

Sok a kézműves vállalkozás, úgy érzed nehéz ezen a piacon érvényesülni.

N

Beláttad, hogy ma már nem lehet online jelenlét nélkül sikeresen vállalkozni.

N

A Facebookon keresztül próbálsz eladni, de már nem igazán aktívak az ismerőseid.

N

Már hirdettél a Facebookon, de csak a pénzed ment el, vevőket nem hozott.

N

Már próbálkoztál marketinggel, de nem voltál sikeres.

N

Egyáltalán nem értesz a marketinghez.

N

Az újsághirdetésekben már nem hiszel.

N

Nincs időd a saját reklámozásoddal foglalkozni.

N

Költséghatékonyan szeretnéd magad reklámozni.

N

Még nem engedheted meg magadnak, hogy saját weboldalad legyen.

N

Van honlapod, de nem találnak rád az interneten keresztül.

Íme a megoldás

A Meseláng weboldalon létrehoztunk egy olyan egyedülálló online hirdetési lehetőséget, amit azok vehetnek igénybe, akik gyertyához kapcsolódó tevékenységet végeznek. Ilyen pl. a gyertyakészítés, a gyertya alapanyag forgalmazása, vagy gyertyához kapcsolódó kiegészítők készítése.

Mi az a Meseláng?

N

A Meseláng egy olyan internetes oldal, ami egyetlen téma köré épült. Ez nem más, mint a gyertya, amiről a lehető legszélesebb körben nyújt információt: alap- és emeltszintű gyertyakészítési tanácsok, alapanyag ismertetők, gyertyával készült dekorációs ötletek, gyertyához kapcsolódó ünnepek, és minden egyéb, amiben a gyertya megjelenik.

N

Technikai hátterét tekintve a Meseláng egy modern kialakítású, a mai kornak minden szempontból megfelelő, mobilbarát weboldal. A biztonságos adatátvitel biztosított, az oldal fejlesztése és karbantartása folyamatos.

N

A weboldal felépítése és fejlesztése során nagy hangsúlyt fektetünk az oldal tudatos keresőoptimalizálására (SEO). Ez azt jelenti, hogy a gyertyás témák iránt érdeklődők a Google kereséseik során könnyen rátalálnak az oldalra.

N

A weboldal látogatottsága egyre nagyobb léptekben nő, ami azt jelenti, hogy az oldalon elhelyezett tartalmakat a látogatók kedvelik, a Google pedig egyre értékesebbnek tartja a weboldalt, ezáltal egyre több keresőszóra, egyre jobb helyeken szerepelünk a Google-ban.

N

A honlap tartalma folyamatosan bővül, havi 2-4 új bejegyzés születik. A rendszeresen frissülő tartalommal újabb és újabb látogatókat vonzunk a Meseláng oldalaira.

N

A honlapon elhelyezett bejegyzések többnyire egyedi, saját tapasztalaton alapuló leírások. A bejegyzésekben elhelyezett képek többsége is saját készítésű, ami szintén hozzájárul a látogatottság növekedéséhez.

N

A Meseláng weboldalhoz Meseláng Facebook oldal is kapcsolódik, aminek követőtábora folyamatosan nő, így a gyertya népszerűsítése egyre szélesebb körben lehetséges.

N

A Meseláng weboldalon hírlevél küldő rendszer is kialakításra került, ami egy közvetlenebb, személyesebb csatorna a gyertyás ismeretek megosztására. A hírlevél feliratkozók száma folyamatosan nő, így egyre több embert érhetünk el személyes ajánlatainkkal.

Miért hoztam létre ezt az egyedülálló lehetőséget?

Magyarországon a gyertyák nem örvendenek akkora népszerűségnek, mint más európai országban, ahol a gyertya a mindennapok természetes része. Minden évszakban és minden alkalomra. Akár egy esti pihenéshez is előszeretettel veszik körül magukat gyertyalánggal az emberek.

Gyertyakészítőként és gyertyarajongóként célul tűztem ki, hogy változtatok a hazai méltánytalan gyertyahelyzeten. Egyrészt segítem a gyertyakészítőket ötleteimmel, tanácsaimmal, tapasztalataimmal, másrészt népszerűsítem a kézműves gyertyákat a lakosság körében. Ennek a célkitűzésnek egyik része, hogy a Meseláng weboldalon egybegyűjtöm, és a nagyközönségnek bemutatom az ország gyertyakészítőit. Neked is itt a helyed!

Mi ez a páratlan hírverési lehetőség a Meseláng oldalon?

N

A Meseláng weboldalon egyedi felületeket alakítottunk ki, melyeken azok hirdethetnek, akik gyertyához kapcsolódó tevékenységet folytatnak.

N

Az alábbi három megjelenési forma közül lehet választani. A névre kattintva élőben is megtekintheted az előre elkészített mintaoldalakat. Megrendelés esetén a képek és a szövegek cseréjével alakítjuk ki a te saját bemutatkozó felületedet.

 1. Gyűjtőoldali névjegykártya
 2. Rövidített saját bemutatkozó oldal
 3. Bővített saját bemutatkozó oldal
N

Mit tartalmaz a “Gyűjtőoldali névjegykártya”?

 • 1 db kép
 • A hirdető megnevezése, ami lehet saját név, vagy a vállalkozás fantázianeve.
 • Rövid bemutatkozás, maximum 150 karakter.
 • Elérhetőség megadása, mely egy kattintással átvezet a hirdető saját weboldalára, vagy valamelyik közösségi média oldalára.
 • Egy gyűjtőoldalon több hirdető jelenik meg, melyben sem a sorrend, sem a hirdetők összetétele nem választható meg a megrendelő által.
N

Mit tartalmaz a “Rövidített saját bemutatkozó oldal”?

 • Gyűjtőoldalról kattintható elérés
 • Az oldal fejlécében a vállalkozás megnevezése, ami lehet saját név, vagy fantázianév.
 • A fejlécben a hirdető saját termékfotójának elhelyezése.
 • A vállalkozás rövid bemutatása 4 saját képpel.
 • “Miért válassz engem?” rész saját fotóval és a részletek bemutatásával (pl. specialitások, egyediségek, feltételek, stb.)
 • Bővített kapcsolat-felvételi lehetőség: telefon, email, weboldal, Facebook, YouTube, Pinterest (átkattintási lehetőségekkel).
N

Mit tartalmaz a „Bővített saját bemutatkozó oldal”?

 • Gyűjtőoldalról kattintható elérés.
 • Az oldal fejlécében a vállalkozás megnevezése, ami lehet saját név, vagy fantázianév.
 • Az fejlécben a hirdető saját termékfotójának elhelyezése.
 • A vállalkozás rövid bemutatása 4 saját képpel.
 • “Miért válassz engem?” rész saját fotóval és a részletek bemutatásával (pl. specialitások, egyediségek, feltételek, stb.)
 • 2 db egyedi ajánlat, akció megjelenítése, melyet havonta egyszer lehet módosítani.
 • Galéria, melybe maximum 12 db fotó tölthető fel.
 • Vevővélemények megjelenítése, maximum 3 db.
 • Bővített kapcsolat-felvételi lehetőség: telefon, email, weboldal, Facebook, Youtube, Pinterest (átkattintási lehetőségekkel).
N

Plusz, ami a hirdetési felület mellé jár:

 • A Gyűjtőoldal – ezáltal az összes hirdető vállalkozás – népszerűsítése a Meseláng Facebook oldalán, havonta minimum egyszer.
 • A Gyűjtőoldal linkjének megjelenése a Meseláng összes oldalának oldalsávjában (kivéve nyitóoldal), így bármilyen oldalra érkezik látogató, a gyertyakészítők gyűjtőoldalára egy kattintással át tud lépni.
 • A Dávid és a Góliát csomagot választó vállalkozások megjelenítése a Meseláng nyitóoldalán, ahonnan egy kattintással a bemutatkozó oldalukra tud lépni a látogató.
 • Góliát csomag választása esetén, a vállalkozás ajánlatának havi egyszeri bemutatása a Meseláng Facebook oldalán.
 • Góliát csomag választása esetén, a vállalkozás ajánlatának bemutatása a Meseláng hírlevél feliratkozóinak.
 • Tárhely biztosítása.
 • Havonta minimum két új bejegyzés a Meseláng oldalra, mely az oldal látogatottságát, ezáltal a hirdetési felületek látogatottságát növeli.
 • Növekvő látogatószám, mely egyre több látogatót jelent a hirdetési oldalakon is.
 • Facebook oldal növekvő követőszámmal, ami szintén népszerűsíti a hirdetőket.
 • Célközönségre optimalizált honlap, ami azt jelenti, hogy a gyertyakedvelők látogatják az oldalt, ami nagyobb eséllyel vezet vásárláshoz.

Mit kapsz ettől a lehetőségtől?

Több vevö1

Több vevő

A Meseláng weboldalra és Facebook oldalra érkező gyertyakedvelők megismerik a vállalkozásodat, nő az ismeretséged, ami több vevőt eredményez.

Idö

Több idő

Az idő a legdrágább kincs. Mi még szabadidőt is adunk a kezedbe azzal, hogy átvállaljuk a marketingtevékenységed egy részét.

Országos ismertség

A Meseláng weboldalnak az ország minden szegletéből akad látogatója. Ez azt jelenti, hogy a te bemutatkozásodra is bárki rátalálhat az országból.

Pénzt termel

A Meseláng növekvő látogatottsága emeli az ismertségedet, ez több vevőt generál, ami nagyobb bevételt eredményez. A képlet ennyire egyszerű.

Pénzt spórol

A Meseláng költséghatékony hirdetésével még pénz is marad a zsebedben, hisz megkíméled magad a többi fölösleges, eredménytelen hirdetéstől.

Gondtalanság

Nyugalom

Ha eddig amiatt idegeskedtél, mert nem tudtad hogyan népszerűsítsd magad, most megnyugodhatsz. A lehető legjobb helyen vagy!

Háttértámogatás

A hirdetésed mellé a tevékenységed népszerűsítését elősegítő támogatást is kapsz: rendszeresen megjelenő új szakmai cikkek, friss posztok a Facebook oldalon, hírlevél-rendszer, stb.

Szakértelem

A Meseláng weboldal szerkesztése szakértő kezekben van, így sem technikai, sem egyéb ismeretre nincs szükséged ahhoz, hogy egy karbantartott, folyamatosan frissülő, modern weboldalon hirdesd magad.

Elegáns megjelenés

A Meseláng a legmodernebb technikával épült, mobilbarát, folyamatosan keresőoptimalizált weboldal. A hirdetési felületek esztétikus dizájnt kapnak, melyek passzolnak az oldal egészéhez.

Gyakran ismételt kérdések

Még Facebook oldalam sincs, akkor is megjelenhetek a Meseláng oldalon?

A hirdetési felületeken elhelyezett kapcsolat-felvételi gombok célja, hogy az érdeklődőt a hirdető saját bemutatkozó oldalára terelje. Ez lehet saját weboldal, webshop, vagy bármilyen közösségi média felület. Ezeknek hiányában az érdeklődő csak emailen vagy telefonon érheti el a vállalkozást. Ez nem szokott elegendő lenni kézműves termékek értékesítése esetén, amit legtöbbször a fotó ad el. Egy Facebook üzleti oldal létrehozása pár perc és ingyenes, így legalább ezt mindenképpen javasoljuk.

Nem elég, ha a Facebook oldalamon hirdetem a termékeimet?

Ma már nem elég csak kitenni a termékfotókat a Facebookra, ma már ettől több kell, ha sikeres vállalkozást szeretnél vezetni. A Facebook algoritmusa alapján a megosztott posztjaid csak az ismerőseid, vagy követőid töredékéhez jutnak el. Ezért ajánlott olyan marketinget is használni, ami el is éri a célközönséget. A Meseláng hirdetési felület éppen ilyen.

Már van saját webshopom, miért jó nekem ez az ajánlat?

Az internetes áruházak többségével manapság az a legfőbb gond, hogy nem találnak rájuk az érdeklődők. Kevés kisvállalkozás engedheti meg magának, hogy webshopját keresőoptimalizálja, így hiába a belefektetett pénz és energia, nem fog megjelenni a Google találati listájában. A Meseláng hirdetési felület ezt a problémát hidalja át. Nagy hangsúlyt fektetünk a Meseláng keresőoptimalizálására, így a gyertyakedvelők könnyen rátalálnak a weboldalunkra. Itt megismerhetik a gyertyás vállalkozásokat, és továbbléphetnek a hirdető saját oldalára. Ez egy sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint egy webáruház keresőoptimalizálása. Természetesen egyik nem zárja ki a másikat.

Már hirdettem újságban, de nem sok értelmét volt. Miért költsek többet hirdetésre?

Az újsághirdetés nem hasonlítható össze egy online hirdetéssel. Az újsághirdetést leginkább fizikai üzletek népszerűsítésére szoktak használni. A legnagyobb probléma egy újsághirdetéssel az, hogy nem a célcsoportra fókuszál, hanem általában az újság olvasóira, akik nem biztos, hogy érdeklődnek a termékeid iránt. Ezzel szemben a Meselángon elhelyezett hirdetéssel épp a célközönséget érjük el, vagyis azokat, akik szeretik a gyertyákat és vásárolni is szeretnének.

Az ország legnagyobb kézműves oldalán értékesítek. Miben lenne jobb a Meselángon hirdetni magam?

A Meseláng hirdetési ajánlatának specialitása, hogy a gyertyakedvelőkre fókuszál, míg a kézműves portálon a kézművesség minden fajtája megtalálható. Így az oldal látogatottsága óriási, de nem mindenkit érdekel minden termék. Természetesen az egyik nem zárja ki a másikat.

A termékeimet mindig mindenki megdicséri, miért kellene reklámoznom magam?

A termékek dicsérete nem egyenlő a vásárlással. Lehet, hogy abban a pillanatban elnyeri valakinek a tetszését a terméked, de nem fogalmazódik meg benne a vásárlás. Mondhatni, ezek általában pillanatnyi fellángolások.

Rengeteg információ található az interneten arról, hogyan marketingezzem magam. Miért jobb másra bízni?

A temérdek információ között sokszor úgy érzi magát az ember, mint Ábel a rengetegben. A kézműves vállalkozások többsége nem rendelkezik marketing ismerettel, nem is akar erre sem időt, sem energiát áldozni. A Meseláng páratlan ajánlata éppen az ilyen vállalkozásoknak segít a vevőszerzésben. Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy aki kedvet érez magában, az fejlessze magát a marketing területén is.

Megrendelés után mikor jelenek meg a Meseláng oldalon?

Megrendelés után igyekszünk minél hamarabb, de maximum 5 munkanapon belül felvenni veled a kapcsolatot, hogy a hirdetés elkészítéséhez szükséges adatokról egyeztessünk. Amint megkaptuk a hirdetéshez szükséges anyagokat (szöveg, fotó, elérhetőségek) és a számlánkra beérkezett az első havi összeg, igyekszünk 2 munkanapon belül elkészíteni a kiválasztott hirdetési felületet.

Tudok a csomagok között váltani?

Természetesen lehetséges a csomagok közötti váltás le és fel egyaránt. Mivel minden hónap díja előre fizetendő, így a csomagváltás mindig a következő hónaptól lehetséges. Az ilyen irányú igényt kérjük előre jelezni, hogy legyen idő az új felület elkészítésére.

Hogyan tudom felmondani a szolgáltatást?

A szolgáltatás felmondása írásban történik. Amennyiben a Szerződés felmondása az aktuális hónap huszadikáig történik, akkor a felmondás az aktuális hónapot követő hónap elsejétől hatályos. Amennyiben a Szerződés felmondása az aktuális hónap huszadika után történik, akkor a felmondás az aktuális hónapot követő második hónap elsejétől hatályos. Ha valamilyen okból kifolyólag azonnali hatállyal szeretnéd megszüntetni a hirdetésed nyilvánosságát, mindez megoldható, de a fizetési kötelezettség a Szerződés megszűnéséig érvényben marad.

Amennyiben megrendelem a szolgáltatást, mennyi időre érvényes rám a kedvezményes ár?

A kedvezményesen meghirdetett csomagárak a megrendeléstől számított maximum 12 hónapig vonatkoznak a megrendelőre, amennyiben a szolgáltatás igénybevétele folyamatos. Ha ez alatt az idő alatt a hirdetésben valami okból kifolyólag megszakítás történik (pl. nem fizetés vagy felmondás), akkor egy újbóli megjelenés esetén a mindenkori listaár érvényes.

A hirdetési felülethez vevőgaranciát vállal-e a Meseláng?

Mindent megteszünk azért, hogy a gyertyás vállalkozásokat megismertessük az érdeklődőkkel, de felelőtlenség lenne garanciát vállalni konkrét vevőkre. Az értékesítési folyamathoz szükséges, de nem elégséges feltétel a marketing tevékenység.

Milyen fizetési feltétellel vehető igénybe a szolgáltatás?

A szolgáltatás előrefizetéssel vehető igénybe. Minden tárgyhó ötödikéig beérkezett díjak esetén tudjuk biztosítani a hirdetés folytonosságát. Amennyiben a befizetés nem érkezik be a számlánkra, a hirdetés felfüggesztésre kerül. A hirdetési felület újraaktiválása után a kedvezményesen igénybe vett árak megszűnnek, a szolgáltatás listaáron vehető igénybe.

Vevőszerzés mesterfokon csomagok

Pöttöm

3.800 Ft/hó

(Áraink a 27% ÁFA-t tartalmazzák)
N

Gyűjtőoldali megjelenés

N

Gyűjtőoldal elérhetősége minden oldal oldalsávjában

O

Rövidített saját bemutatkozó oldal

O

Bővített saját bemutatkozó oldal

O

Saját bemutatkozó oldal elérhetősége a Nyitóoldalon

N

Gyűjtőoldal népszerűsítése a Meseláng Facebookon

O

Vállalkozás egyedi ajánlata a Meseláng Facebookon

O

Vállalkozás egyedi ajánlata hírlevélben

N

Új bejegyzések a Meseláng oldalon (látogatószerzés)

N

A Meseláng népszerűsítése (látogatószerzés)

N

Hirdetési felület szerkesztése

N

Tárhely biztosítása

N

Weboldal karbantartás, fejlesztés

Dávid

7.800 Ft/hó

(Áraink a 27% ÁFA-t tartalmazzák)
N

Gyűjtőoldali megjelenés

N

Gyűjtőoldal elérhetősége minden oldal oldalsávjában

N

Rövidített saját bemutatkozó oldal

O

Bővített saját bemutatkozó oldal

N

Saját bemutatkozó oldal elérhetősége a Nyitóoldalon

N

Gyűjtőoldal népszerűsítése a Meseláng Facebookon

O

Vállalkozás egyedi ajánlata a Meseláng Facebookon

O

Vállalkozás egyedi ajánlata hírlevélben

N

Új bejegyzések a Meseláng oldalon (látogatószerzés)

N

A Meseláng népszerűsítése (látogatószerzés)

N

Hirdetési felület szerkesztése

N

Tárhely biztosítása

N

Weboldal karbantartás, fejlesztés

Góliát

19.800 Ft/hó

(Áraink a 27% ÁFA-t tartalmazzák)
N

Gyűjtőoldali megjelenés

N

Gyűjtőoldal elérhetősége minden oldal oldalsávjában

O

Rövidített saját bemutatkozó oldal

N

Bővített saját bemutatkozó oldal

N

Saját bemutatkozó oldal elérhetősége a Nyitóoldalon

N

Gyűjtőoldal népszerűsítése a Meseláng Facebookon

N

Vállalkozás egyedi ajánlata a Meseláng Facebookon

N

Vállalkozás egyedi ajánlata hírlevélben

N

Új bejegyzések a Meseláng oldalon (látogatószerzés)

N

A Meseláng népszerűsítése (látogatószerzés)

N

Hirdetési felület szerkesztése

N

Tárhely biztosítása

N

Weboldal karbantartás, fejlesztés

Mi történik rendelés után?

Adategyeztetés

 • Megrendelés után 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a hirdetéshez szükséges adatokról egyeztessünk.
 • A hirdetés szerkesztéséhez szükséges anyagot elküldöd részünkre (szövegek, képek, elérhetőségek)

Számlázás

 • Megrendelés után elküldjük az első havi számlát, melyet a megadott számlaszámra befizetsz.

 • A szolgáltatás előrefizetéssel vehető igénybe. Minden hónap ötödik napjáig beérkezett díjak esetén tudjuk biztosítani a hirdetés folytonosságát.

Hirdetés elkészítése

 • Az első havi díj beérkezését követően 2 munkanapon belül elkészítjük, és közzétesszük a hirdetési felületedet.
 • Amennyiben valamilyen változás következik be a hirdető adataiban, akkor az írásos bejelentést követő 2 munkanapon belül vállaljuk a módosítást.

Rendeld meg most

Választott csomag

Adatkezelési tájékoztató

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Kérdésem van, kihez fordulhatok?

Mobil

Telefon

Telefonszám: +3630-9439551

Email

Email

Email cím: info@meselang.hu

Facebook üzenet

Facebook üzenet