Szójaviasz fagylaltgyertya áfonyaöntettel
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem teljesen mindegy, hogy nyár van, vagy tél, a fagyit...
Olvass továbbVálassza az Oldal lehetőséget
Azt tartja a mondás, hogy a puding próbája az evés. Mindez nem igaz azonban az ínyenc gyertyákra. Igaz, hogy legszívesebben beleharapnánk ezekbe az „étel különlegességekbe”, de inkább a meggyújtást javaslom.
Az ínyenc gyertyákhoz zöldségek, gyümölcsök, sütemények adják az ihletet. Cél, hogy az igazihoz a megtévesztésig hasonlítsanak. Alapanyagukat tekintve mindig az adott gyertya jellegének megfelelőt érdemes választani, ami minden leírásomban szerepel.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem teljesen mindegy, hogy nyár van, vagy tél, a fagyit...
Olvass továbbMa egy kis süteményre vágytam, így elkészítettem a garantáltan cukor-, laktóz- és gluténmentes...
Olvass továbbMa gondoltam egyet, és „sütöttem” néhány tejszínhabos csokis muffin gyertyát a...
Olvass továbbGyertyakészítés tutorial, Húsvét, Ínyenc gyertyák, Mártott gyertyák, Öntött gyertyák, Paraffin, Profi gyertyakészítés, Ünnepi gyertyák
Ne ijedj meg, ez nem egy receptes oldal, még akkor sem, ha most a húsvéti főtt tojás elkészítését...
Olvass továbbGyertyakészítés tutorial, Húsvét, Ínyenc gyertyák, Különleges gyertyák, Mártott gyertyák, Öntött gyertyák, Profi gyertyakészítés, Repceviasz, Ünnepi gyertyák
El tudod képzelni a húsvétot tojás nélkül? Mert én nem. És gyertya nélkül sem. Sőt, nálam a...
Olvass továbbGyertyakészítés tutorial, Halloween, Ínyenc gyertyák, Öntött gyertyák, Paraffin, Profi gyertyakészítés, Ünnepi gyertyák
A Halloween, mint ünnep nem sokat jelent számomra, de nem hagyhatjuk ki a gyertyákhoz kapcsolódó...
Olvass tovább